Julaften

Som forventet ble det en ganske annerledes jul for oss her borte i Surry Hills, Sydney, NSW Australia. Vi stod opp rundt klokken 13, dusjet og fikset oss, pakket grillmat og ketchup, og gikk til hotellet i sentrum der julefesten skulle holdes. Der var det et langbord med ca 30 svensker, og nesten ingen kjente hverandre fra før av. Alle grillet, spilte beer pong og snakket. Da mørket falt på tente vi opp frusere som en eller annen rutinert person hadde tatt med seg. Det var veldig hyggelig, og selvom jeg gjerne skulle vært hjemme med familien og spist juleskinke og åpnet gaver, var ikke det her noe dårlig alternativ.Etter vi hadde spist og drukket godt i mange timer, kom det en promotør og ga alle armbånd til gratis inngang på Scubar + en drink. Da pakket vi sammen kjøttbollene og julmusten og gikk ned dit for å kreve inn drinken.

Etter å ha danset plettfritt i en evighet, var vi et par stykk som endte opp i Hyde Park der vi fant et kjempehøyt gjerde som var perfekt til å sitte på.

Alt i alt ble det en god jul! Én kommentar

Mamma

26.12.2014 kl.23:05

Så fint att det blev en fin julafton før dig TROTS ALLT. Vi saknade dig härhemma, men som du kanske sett av snapshutsen så hade vi ganska kul som vanligt. Tack før julklappen från Markus, Daniel, Johannes och dig - Conditioner till øgonfransar som inte hade kommit fram med posten än, men jag är väldigt spänt på att få använda det och hoppas på långa mørka øgonfransar i framtiden ;-).. Nils Christian tackar så mycket før gitar strängar och instrument som Nils kallar før dreie-shaker. (Skitdyr spør du mig, hohoho). På lille-julafton skulle jag laga pepparkakshus med Tuva. En STOR dropp smält socker hamnade i min hand, aaauuu. Säg ifrån om det inte passar sig att jag skriver här.... Kram mamma

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits