Lille julaften

I dag er det den 23.desember, og julestemningen er ikke akkuratt tilstede. Jeg og Sarah sov kjempelenge i dag, helt til klokken 15! Det regnet masse ute, så vi gadd ikke akkurat gå ut dit. Vi lå inne på det varme, lille rommet vårt og ikke gjorde noen ting. Klokka 19 fant vi ut at vi må ha noe å spise i morgen, julaften. Vi dro på butikken, og kom hjem med ingenting mindre enn 10 hamburgere + brød og maiskolber. Det er julematen sin det! Vi skal nemlig på svensk julefest i morgen, som holdes på et hotell i sentrum. Der er det både grill og basseng, plus at man kan ta med seg egen drikke. Det er ca 40 svensker som skal dit, så det kommer nok til å bli gøy! Det er meldt dårlig vær da, og hvis det regner blir det avlyst. Så jeg krysser virkelig fingrene for at det blir opphold, for hvis ikke vet vi ikke hva vi skal gjøre. 

Her er litt forskjellige bilder av ting vi har gjort så langt! 

Hvor sykt er det ikke å ligge på stranda og sole seg i Desember? Alltså det er sykt. Det er syltetøy under brunost-sykt. Det er dorullen inn mot veggen-sykt. Bruke ketchup på ris-sykt.

Jeg har aldri drukket så mye kaffe før som jeg gjør nå. Det begynner å bli en addiction.

Her står jeg for å kjøpe kaffe igjen.


Dette er fra da vi bodde på hostellet. Vi dro ut med våre to finske roomies og en fransk jente vi kaller Mango. Det var en ganske morsom og syk kveld.


Dagen etter dro vi til chinatown med Mango og pådro oss magesyke til under 10 dollar! Kjempebillig.

Her er vi hjemme hos en svensk jente som heter Ebba, som bor rett borti gata. 

... Den kvelden var også ganske morsom! 


Jeg kan også være classy og ikke bare rølpete. Her i operahuset før John Legend konserten. 

 

Jaja, god jul til alle der hjemme da! Vit at vi misunner dere juleskinka, medisterkakene, brun saus, julegaver, juletre, og ikke minst familie.

 

 

Én kommentar

Mamma

23.12.2014 kl.15:18

Kul Anna, och jag hoppas VERKLIGEN att det inte regnar på julafton hos er. Antagligen gør det DET här hemma. Nu är alla svenskarna på väg upp hit før att fira jul. Jag har lagat en STOR gryta med køttfärssås och snart en ännu større gryta med spagetti, men idag blir vi bara 10 till bords och imorgon utøkar vi till 16st. Men det saknas en person båda dagarna. Så jag hoppas verkligen att den har det riktigt kul, annars kunde den lika gärna vara här!!! Håller tummarna før imorgon. Puss och kram mitt hjärta...

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits