Bursdagen til Sarah

Sarah fylte 20 år den 21.desember, så lørdag den 20. måtte vi jo finne på noe gøy. På kvelden dro vi til våre to svenske venner og vorset, før vi dro avgårde på en australsk hjemmefest. Der hadde de pingpong bord midt i stua, og det var jo gøy! Jeg begynte å spille, og hadde det flotters helt til jeg forstod at det var strippe pingpong. Altså at man skal ta av seg et plagg hver gang man taper. Det ville jeg ikke være med på, og heldigvis kom Sarah tilbake fra toalettet akkurat da. Jeg ba henne ta over, og det gjorde hun, uvitende om hva slags spill hun nettopp hadde entret. Jeg drakk vin og så på, det var veldig gøy. Sarah måtte desverre backe ut til slutt, da hun også skjønte hva slags pingpong det var snakk om. Så da stod han ene stakkaren der alene i trusa.

Etter pingpongfesten dro vi videre på en annen hjemmefest borti gata. Det var i en bakgård full av graffitti og lys i ulike farger, det var ganske tøft. Midt på gårdsplassen hadde de også et oppblåsbart basseng med en gigantisk flytende flamingo i! Der kan du banne på at jeg lå resten av den kvelden.

Da vi skulle hjem fra flamingofesten gikk vi forbi et hus med åpen dør og ungdommer i. De hade også fest, og inviterte oss inn. Alle der gikk i badekåper, og var kjempemorsomme å snakke med. Vi bare slo oss ned og hadde det kult sammen, aner ikke hva noen av de heter engang. Etter det tok vi en taxi og havnet trygt hjemme i sengene våre. 

Da vi våknet hadde Sarah fortsatt bursdag, så vi tok oss en tur til Royal botanical gardens. Der vandret vi rundt og så på planter, gress og blomster før vi gikk og spiste den beste biffen noensinne ved operaen. Helt ok!


På vei til Royal botanical gardens, gikk vi forbi Martins place, der den gisselgreia skjedde. Utenfor var det massevis av mennesker og blomster, og skrift på bakken.


 

Én kommentar

Oslofru

23.12.2014 kl.13:01

Herlige bilder :)

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits