Surf camp

For to uker siden var vi på et femdagers surfekurs to timer utenfor Sydney. Vi var ca 70 personer som ble delt i to grupper, og innkvartert i små rom med syv personer i hvert rom. Jeg og Sarah havnet sammen med fem tyske jenter som ikke snakket engelsk, så det var jo litt kjedelig. Men alle bodde på samme sted, og når man gikk ut utgangsdøra havnet man rett i fellesområdet der man kunne sitte og spille kort, drikke øl, se på film, mate pungrotta som gikk rundt der med kjeks, eller hva som helst. 

Her drikker vi øl OG spiller kort på en gang.

Vi var utrolig uheldige med været, og hadde nesten ikke noe sol under hele oppholdet. Det regnet, blåste og var overskyet. Vi hadde jo våtdrakter, så det var ikke kaldt i vannet, men det var sykt ekkelt å ta de på seg. De rakk jo aldri å tørke, siden det ikke var sol, så vi måtte dra på oss stramme, kalde, bløte våtdrakter to ganger om dagen. Undervisningen varte i ca to timer om gangen, to ganger om dagen. Da tok vi på oss våtdraktene og gikk ca 10 minutter ned til stranden. Der hentet vi surfebrett og gikk ut i bølgene og prøvde å ikke drukne. 

Å surfe er mye vanskeligere enn jeg trodde. Den første dagen klarte jeg ikke å reise meg opp en eneste gang på egen hånd, og folk bare surfet forbi meg mens jeg lå der og kavet. Jeg fikk masse hjelp av en kjekk chilensk surfelærer som heter José, og da gikk det litt bedre. Etter hvert ble jeg faktisk litt flink, og klarte å reise meg opp og stå ut bølgen helt på egen hånd.

Det var sinnsykt slitsomt, det er den beste treningen jeg har vært med på i hele mitt liv! Heldigvis var det kjempegod mat der, så når man var ferdig med å surfe gikk man rett tilbake til campen og fikk masse god mat. 
Til høyre bak der henger våtdraktene til tørk. Det blå huset er en av alle de små hyttene med syv senger i. Alle bor i en sånn.

 

Én kommentar

Mamma

21.12.2014 kl.15:56

Så synd att ni hade "dåligt" väder!! Men är helt säker på att ni hade det helt topp iallafall.... Vad var det i påsen på bordet bland all øl-dricking och kortspel ??? Jättekul att du lägger in många bilder. Kram

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits