Superupdate for spesielt interesserte!

Her kommer en lang og detaljert oppdatering for de som har alt for mye tid, eller de som bryr seg om meg og er glad i meg og lurer på hva jeg driver med. Nå er klokka halv syv på kvelden, og vi er nesten ferdig med vår andre dag her i Sydney. I går, etter verdens lengste og verste flytur, kom vi til hostelet rundt klokka 10 på dagen. Det er et fint og moderne hostel der det spilles høy musikk i lobbyen og det er masse kule backpacker dudes med skjegg og caps som går rundt overalt. Rommet vårt er ganske lite med tre køyesenger i. Vi bor sammen med to svenske jenter og en engelsk fyr som heter Ethan.


Gopro kameraet til Sarah blir brukt godt

Nå sitter vi nede i lobbyen og blogger begge to, og jeg ler meg ihjel av Sarah. Hun har gått opp og ned til rommet vårt fem ganger, siden hun kommer på ting hun trenger som hun har glemt hele tiden. Og det er ikke bare bare, for den heisen vi må ta bruker hundre år. Nå, etter den femte gangen hun var oppe for å hente laderen til pcn sin, fant hun ut at hun hadde glemt adapteren. Hun ble helt nedslått, og og jeg lo av henne. Lo og lo, mens motet bare rant ut av det lille bevertrynet hennes. Så spurte hun den kinesiske fyren som satt over oss om hun kunne låne adapteren hans og han turte jo ikke si nei. Så gikk han for å hente en adapter til, så nå må han ta den heisen som bruker hundre år hahaha stakkars. Det er mye morsommere enn det høres ut, jeg ler skikkelig.

Uansett, tilbake til dagens hendelser. Vi stod faktisk opp klokken 06:30, siden ingen av oss fikk sove lenger. Så spratt vi inn i treningsklærne våre (dette er helt sant!) og sprang ut i Hyde park som ligger rett ved her. Været er kjempevarmt her, men ikke sånn syden varmt. Det er sånn deilig varmt som man bare koser seg i og tenker "åh så deilig og varmt det er". Sånn varmt er det. Veldig deilig.

Vi jogga en god runde før vi dusja og dro avgårde på et informasjonsmøte med Work and Travel company. Der fikk vi masse ark og ting om bankaccount, tax file number og sånne kjedelige ting. MEN, vi fikk også snakka med en reiseleder, og hun skal skreddersy en reise for oss opp langs østkysten! Det må jeg skrive om i et eget innlegg, men det kommer til å bli helt sinnsykt. Jeg kan røpe at det kommer til å inneholde bl.a. fallskjermhopping, rafting, strikkhopp, fraser island (google det!) og mye mer!

Så gikk vi på Big Bite og kjøpte mat som vi spiste på en benk i parken i solskinn. Jeg skulle akkuratt svelge siste bit av min chicken teriyaki, da en ganske pen man kom mot oss. Han så meg dypt i øynene, ga meg et smil, og spurte "Have you accepted Jesus Christ as your lord and saviour?". Så fikk jeg en lapp der det stod Jesus <3 you, og han snakket inderlig og lenge om at vi måtte lenke oss til Jesus. Så fikk han oss med på en liten bønn før han gikk og frelste noen andre.

Mens vi gikk ut av parken og lo av dette, snur Sarah seg og bare "se, Anna se! En gammel mann på verdens minste sykkel!". Og hun hadde rett. Forbi oss suste det en mann i 70 årene på en liten elektrisk trehjulsykkel, sånne vi hadde da vi var barn! Han rørte ikke en mine mens han gjorde det, bare tittet foran seg som om alt var helt normalt! Syke tilstander her.

Så møtte vi min norske venn Simen igjen. Vi gikk en helt utrolig, fantastisk, flott, utenomjordisk, enestående vakker tur fra Bondi beach til Coogee beach. Det tok ca 2 timer, og er lett det beste vi har gjort så langt! Det var supervarmt, og Sarah tørket nesten inn til en liten rosin av et bevertryne, men det var kult likevel. Det gikk en slags sti langs vannet hele veien som vi bare fulgte. Herregud, for et vakkert land vi har kommet til! Plantene, fjellet, vannet, søpledunkene, alt er fint! Etter det dro vi til Kings Cross, kjøpte tidenes beste is og så på narkomane. Vi tok ikke så mange bilder, siden Simen hadde litt dårlig tid. Han reiser hjem nå, så fra nå må vi finne på ting å gjøre på egen hånd.I kveld skal vi fikse oss litt og dra ut på fest med vår engelske roomie Ethan.

Håper alle har det flotteliflotters i Norge, og ikke er lei seg for at dere har snø og jeg har sol hehehe. Klem <3

3 kommentarer

05.12.2014 kl.20:53

kos dere, stå på, ser at dere har det supert fine bilder da :-)

07.12.2014 kl.00:48

Har väldigt dåligt med tid, men bryr mig om hur du har det. Kram från din mamma ;-)

Mamma

07.12.2014 kl.00:54

Kommer från Oslo nu. Vi har varit på juleshow med Dennis Storhøi, sånn passe bra. Så har vi träffat både Natalie, Christoffer og Ida och Jon o Elin som hälsar så mycket.

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits