Vi er underveis!

Akkuratt nå sitter jeg og Sarah på flyplassen i London og nyter det gratise nettverket. Snart må vi finne gaten vår og sette oss på flyet til Hong Kong som tar 11 timer! Sarah har heldigvis 200 gram oreo melkesjokkis i håndbagasjen. Hvis hun sovner er den fritt vilt, og jeg vet om en mage som gjerne vil bli nytt hjem for den. Derfra går neste fly til Sydney som tar 9 timer. Vi regner med å være relativt flatrumpa når vi lander i Sydney klokken syv på Torsdag morgen (Sydney tid).


Det er så godt å tenke på at herfra kommer utseendet vårt bare til å synke som en skål med grus i et basseng. 20 timer med flying igjen, Jippeh! 

Turen fikk en ganske shaky start da vi skulle sjekke inn bagasjen vår på Gardemoen. Da goxplore søkte visum for meg hadde de skrevet at jeg var norsk, og ikke svensk statsborger. Det ble masse styr, flydama måtte ringe myndighetene i Australia og det var usikkert om jeg fikk reise i det hele tatt. Jeg gråt, alle vifta med armene, alarmer begynte å ule og bevæpnede koreanske menn kom marsjerende mot meg. Heldigvis ordnet alt seg, og de fikk endret visumet til slutt. Mamma og broren min Daniel var der for å støtte meg og si hade, og det er jeg så glad for! Familien til Sarah gråt da de skulle si hade til ho da, og det gjorde ikke min. Min var sikkert glad for å slippe meg, for jeg så at de feira og lo da de gikk fra meg. Men det går bra, jeg liker de likevel.

Etter den skremmende starten fikk vi den morsomste fortsettelsen på turen vår ever. Vi skulle ta et lite fly selfie med den nye goproen til Sarah. Flyvertinna kom bort etterpå og bare "Let me see your picture??" og vi bare "sure thing mate" og så så vi på det sammen, og alle holdt på å le seg ihjel da vi så bakgrunnen. Hun viste det til de to som satt ved siden av Sarah, og de holdt også på å le seg ihjel.Da vi skulle gå av flyet her i London viftet hun oss av gårde og bare "Go my children! Fly! Be freeee!". Hahaha

Jeg har begynt å forstå at vi faktisk er på vei nå, og at alt sammen ikke er en drøm. Jeg har fått masse hyggelige meldinger og kommentarer på facebook og telefonen, og føler meg skikkelig glad og verdsatt nå! Jeg setter SÅ stor pris på det, tusen takk! Nå gleder jeg meg bare til å finne ut hva denne turen videre har å by på, og på alle menneskene vi skal møte. 

Nå skal vi titte litt i butikker og hamstre inn nødvendige provianter som godteri og brus til turen. 

Hade! 

 

 

2 kommentarer

04.12.2014 kl.00:39

Hahaha, rolig du Anna ;-) Nu har ni säkert kommit till hotellet och fått sovit ut. Tur vi har bloggen att läsa - vi saknar dig redan. Ingen som plockar ur diskmaskinen, blockerar tvättmaskinen eller tømmer boden før godis.....Jag tror førresten jag kommer att bli tjock när du är i Australien, før vem annars ska äta upp allt godis som Nils Christian handlar???????

annaekman

06.12.2014 kl.16:23

Mamma: Hahaha

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits