I morgen skjer det!

Nå ligger jeg i senga, og i morgen reiser jeg og Sarah til Australia. Jeg tar det veldig rolig egentlig. Prøver å ikke tenke for mye på det, og bare oppføre meg normalt og late som det ikke er noen big deal. I morgen skal jeg og mamma stå opp tidlig, spise god frokost og se på en film eller noe annet hyggelig, før vi kjører til Gardemoen klokken 12.30.

Forrige uke hadde jeg helt fri fra jobb, så jeg kunne være med venner og familie og kose meg den siste tiden i Norge. Det var helt sinnsykt deilig, siden jeg har jobba i ett sett siden Januar omtrent for å spare opp penger. 

Så forrige uke gjorde jeg ganske mye morsomt! 

Det var jentekveld hos TinaAlle (bortsett fra Sarah) er livredde for å vise ansiktene sine på bloggen og bli superkjendiser og bli gjenkjent på gaten og få masse paparazzier etter seg osv. Forståelig nok.

 

Pappa og de hadde en hade-kveld for meg med pizza og kake
Mamma fylte 62 år!

Den kaken har jeg laget!!!!! Det er ostekake og den er kjempegod!!! Jeg er kjempeflink til å lage ostekake.

 

Jeg og mamma dro på julemarkedet på LisebergLiten svenskebunny ;-)

 

Altså, ALLE må dra på julemarkedet i Liseberg. Det er pynta så utrolig fint med lys, og det spilles vakker bakgrunnsmusikk over allt. Plutselig kom det et lite kor som sang julesanger. Vi så også en komiker/trollmann som jeg lo kriminelt mye av. Jeg lo så jeg gråt. Tårene frøs til is på kinnet mitt der jeg stod og moret meg. 

 

I dag, dagen før jeg drar, var jeg på café med jentene. Alle gråt bøttevis med tårer og bønnfalt meg om å bli hos dem. Jeg prøvde å trøste de så godt jeg kunne, og de ble litt roligere da jeg sa at jeg skulle sende kengurubabyer hjem til de i posten. Til slutt måtte jeg rive meg løs fra deres desperate armer og komme meg hjem igjen og pakke det siste.Tina, Lena, Sandra, Guro, Meg og Sarah <3<3<3<3<3<3<3<3 Kommer til å savne dere! 

 

Nå begynner det morsomme, husk å lese bloggen min hver eneste dag, flere ganger om dagen, gjerne på storskjerm i en aula full av andre mennesker som også leser bloggen min! 

0 dager igjen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits