Kakespill og tacomat

Lørdagen som var, var en over middels hyggelig lørdag. Tina, som er stor jente med egen leilighet, inviterte på tacokveld. Jeg, den prisbelønte bloggeren, tok med meg mitt fulladede kamera for å dokumentere alt sammen for dere.


Andreas, kjæresten til Tina, stod for matlagingen helt på egen hånd. Han kuttet grønnsaker, stekte tacokjøtt, varmet lefser, og stod på som en kanonkule for å mate våre sultne kjefter.

 


I mens satt vi jentene og kritiserte Andreas fra sofaen og drakk julebrus. Vi kjøpte bare glassjulebrus til oss selv, så Andreas måtte nøye seg med doven lettjulebrus fra plastflaske. Stakkars Andreas.

 


Her er maten klar. Og det er ikke mindre en 1,2 kg kjøttdeig dere ser på midten av bordet der. Vi leker ikke tacokveld. Siden Tina er den eneste som tar bloggen min seriøst, var hun den eneste som gadd å følge med på bildet. 

 


Her er min taco. Her er det både kjøttdeig, ost, salat, agurk, rødløk og holiday dip.

Maten var kjempegod. Andreas er en flink tacolager. Guro prøvde å få fisket til seg oppskriften på de oppskårede agurkbitene, men Andreas holdt den for seg selv. Niks, sa Andreas. Den oppskriften kan du bare ta rennafart og drite i. Den oppskriften skal jeg ta med meg i grava, sa han.

 

Det er elendige lysforhold i leiligheten til Tina og Andreas. Det er noe de burde sjekket før de flyttet inn, men det gjorde de altså ikke. Igjen er Tina den eneste som gir bloggen min oppmerksomhet. Takk Tina.

 


Her spiller vi kakespillet. Man skal få en kakebit i hver farge. Jeg og Tina er rosa, og leder med både sjokoladekakebit og jordbærkakebit. Det var veldig vanskelige spørsmål. Til slutt gadd vi ikke mer, og kastet vi kakespillet ut av vinduet og lekte mimelek i stedet. 

 

Det var min lørdag. Nå er det Tirsdag. Og EN UKE igjen til Sydney! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits