Litt om meg!

Tenkte å gjøre som min venn Sarah, og skrive noen punkter om meg selv. Jeg har jo over én million unike lesere daglig, så jeg synes jeg skylder dere et lite innblikk i hvem og hvordan jeg er som person så vi kan komme litt nærmere hverandre.

1) Jeg er halvt svensk. Folk vet det ikke, og forteller svenskevitser når jeg er tilstede. Det er kjempesårende, og jeg må ofte hjem og reparere meg selv med kjøttboller og ABBA.

2) Noen ganger overdriver jeg litt. For eksempel kan "én million unike lesere daglig" bety "9 unike lesere daglig, hvis jeg ber alle søskene mine besøke bloggen".

3) Jeg har 9 søsken. Og vi er ikke Smiths venner engang. Mamma og Pappa hadde et par barn hver for seg før de fikk meg og helbroren min Johannes sammen. Etter det skilte de seg, og pappa fikk enda en jente som heter Marie. Den eldste broren min er 40, og lillesøsteren min er 10. Mange å holde styr på!


Her er meg og noen av brødrene mine på haidykking i Sør Afrika. Husker ikke hva de heter. Joda. En av de heter Johannes.

4) Jeg sluttet nettopp å spille fiolin siden jeg hadde ikke noe gøy orkester eller band å spille i. Men før det har jeg spilt fiolin i 10 år. Jeg elsker å spille klassisk musikk, jazz, folkemusikk, hva som helst egentlig. Hvis du vet om et band som trenger fiolin må du si ifra!

5) Familien min elsker også musikk. Det har skjedd noen ganger at vi jammer sammen, med meg på fiolin, brødrene mine på gitar og mamma og stefaren min som synger. Det er superkoselig! 

6) Jeg er tante til 8. De to eldste er 20 og 19 år, og er nesten jevnaldrende med meg og Johannes. Vi har et veldig godt forhold og har gjort mye rart sammen og reist mye sammen.


Her er meg og broren min (de blonde) og tantebarna våre, Malin og Sebastian. Og Nissen! Jeg og Malin har blant annet vært på språkreise i Spania sammen. Heppåre!


7) Jeg har skjeve tenner. (Merker det ikke er så mye igjen å skrive om meg selv nå.) Mamma gadd ikke kjøpe regulering til meg, selvom jeg hadde kjempelyst. Da jeg var yngre plaget det meg skikkelig, men nå bryr jeg meg ikke. Jeg er glad jeg har tenner i det hele tatt. Det er ikke alle som har det.


Man ser det bare litt her, men jeg gadd ikke ta skikkelig nærbilde heller for det ble stygt. Og vi liker ikke stygge ting.

8) Jeg har verdens verste stedsans. Klarer så vidt å finne navlen min. Da jeg var liten var jeg og mamma i Torvbyen. Jeg fikk lov til å gå litt for meg selv, men da jeg skulle møte hun igjen fant jeg ikke tilbake. Jeg var alt for sjenert til å spørre om veien, det var helt forferdelig. Jeg gråt masse. Det endte med at politiet måtte sende ut en etterlysning etter "blond jente, 9 år, kledd i gult fra topp til tå." Derfra har det bare gått nedover.

9) Jeg er ganske utadvendt og jeg syns selv jeg er kjempemorsom. Noen ganger når jeg møter nye mennesker prøver jeg å slå an en vits for å bryte isen, men så er det bare jeg som ler. Og det hjelper ikke å si vitsen på nytt heller, det har jeg prøvd.

10) Jeg får ikke sove uten musikk og gulrotbamsen min.

11) Jeg er kjempeheldig og har en familie som også elsker å reise. Takket være de har jeg vært i Spania, Tyrkia, Hellas, Belgia, Frankrike, England, Estland, Italia, USA og Sør Afrika. Jeg syns det er skikkelig kult faktisk, at vi har vært så mange steder! Og snart reiser jeg til Australia. Jeg elsker å reise, det er det beste jeg vet!


Stefaren min, meg, Johannes og mamma på Disneyworld. Koser oss gløgg ihjæl omtrent vettø :PP
 

12) Jeg bryr meg ikke så veldig om mote og klær, og vil heller bruke penger på å gjøre gøye ting. Jeg prøver å ha en viss form for stil da, men det er ikke så veldig viktig for meg. Men noen ganger føler jeg meg litt dum likevel, hvis jeg er på fest med andre som ser kjempefine og stylish ut. Jeg skulle ønske jeg var flinkere på det, men man kan'ke værra perfekt heller.

13) Jeg kommer nesten alltid for sent. Jobb, skole, avtale med venner, møte med statsministeren - det spiller ingen rolle hva det er. Jeg drar ikke før jeg allerede er for 5 min for sen. Kanskje jeg skal skjerpe meg litt der.

14) Drømmen min er å bli supersjef i NASA. Da skal jeg ha masse foredrag for andre smartinger, oppdage et nytt grunnstoff, finne en ny bærekraftig energikilde, redde jorda fra global oppvarming og tjene masse penger. Det er derfor jeg bruker briller. Man ser smart ut med briller, og man må være smart for å redde jorda fra global oppvarming. Global oppvarming suger.


Jeg har 30 dagers gratis prøveperiode på Photoshop.

15) Jeg er kjemperedd for global oppvarming.

16) Jeg skal til Australia om 14 dager! 

 

Føler ikke du også at vi kom mye nærmere hverandre nå? Hater du også global oppvarming?

4 kommentarer

Carina Waage Helstad

18.11.2014 kl.16:49

Hehe du er flink du :)

Sarah Berg

18.11.2014 kl.17:57

du linka meg ikke

Sarah Berg

18.11.2014 kl.17:57

jeg skal også til australia om 14 dager! spennende :)

20.11.2014 kl.10:01

Haha, du är rolig Anna!! Går säkert bra i Australien, kommer inte till att sakna dig ett enda dugg, bara dra du 😳 Neeei, menade inte vad jag skrev, men jag unnar dig allt. Passa på att ha kul, men passa gott på varandra!!

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits