Little angel is a little scared

Hei! Nå driver jeg og mailer med en Australsk fyr som heter Craig. Jeg driver nemlig å leier et rom i Sydney til meg og Sarah nå. Herregud, jeg sitter her i snoopy pysj med gulrotbamsen min (som også skal være med) og leier en leilighet! I Australia! Skal jeg bo for meg selv? Mammaaaa!

Så tenkte jeg at jeg er kanskje ikke så barnslig og liten likevel. Jeg er tross alt 20 år. Folk tror jeg er 30 når jeg tar på meg brillene.

Etter det tenkte jeg at jeg skulle ta det bildet ovenfor av meg og bamsen med speilrefleksen istedet (jeg er tross alt en profesjonell blogger). Men så fant jeg ut at jeg har rota bort laderen til kameraet.


Ser du en lader oppi den kameraveska der? IKKE JEG HELLER :(

Jeg skal til Sydney om mindre enn 3 uker og jeg har rota bort laderen til kameraet! Jeg kan ikke ta vare på en lader engang, hvordan skal jeg kunne bo for meg selv? Hvordan, spør jeg, hvordan? Så nå må dere nøye dere med dårlige iphone bilder til jeg får ordnet opp i dette..

   
Rommet mitt er også fullt av andre bevis på at jeg er alt for liten (og søt?) til å gjøre noe så drastisk som å reise kloden rundt alene. Hubba bubba papir og en tallerken som har stått her i et helt døgn (eller en uke). Klesvask jeg bare har hengende til jeg bruker klærne, siden jeg ikke gidder å legge de i skapet. Det faktum at jeg sover med en gulrotbamse hver eneste kveld. Den har forresten ikke noe navn, har du noen forslag?


Se på den daa, den er så søt.  "HEIHEI JEG ER EN GULROT"


Den har til og med sine egne briller! "HEIHEI TRENGER DU HJELP MED LEKSENE?"

 


Om mindre enn tre uker skal disse to badboysa med -2 i styrke overta Australia! Alle australienerne skal bøye seg for vårt farlige image og klare syn! Folk kommer til å vifte på oss med palmeblader og mate oss med druer på stranda! Restaurantene skal betale en prosent av inntektene sine til oss hvis de vil unngå grisebank av "the orange hammer of justice" som jeg noen ganger kaller han! Vi skal ha vår egen themesong som spilles av hver gang vi entrer et rom! 

 ..... Jeg er så barnslig


Jaja, ready or not, this little angel is going to Sydney! 

19 dager igjen..

 

2 kommentarer

Carina

13.11.2014 kl.07:47

Herlig Anna :-)

Sarah Berg

13.11.2014 kl.23:55

Hahah jeg skal ta med matrosklump så de kan bli venner<3

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits