Hei på dei :o)

Etter en enorm etterspørsel fra omverdenen har jeg bestemt meg for å skaffe blogg. Og så ble jeg jo litt inspirert av min gode venn Sarah Berg (www.sarahberg.blogg.no). Det å lage blogg føltes bare som det riktige å gjøre i denne fasen av livet mitt. Og man skal stole på følelsene sine, det mener jeg alltid. Men det skal ikke være gøy, det skal ikke være fint, det skal kun være opplysende. For her har jeg tenkt å opplyse den siklende horden av lesere om mitt liv: hva jeg spiser, hva jeg ser på på TV, hva slags yogurt jeg liker best, og selvfølgelig om reisen min til Australia om 3 uker (IIIIK!!). 


Bildetekst: Anna (til venstre) og Sarah er to glade, vakre, pene, kule jenter som gleder seg til å reise til det store utland. 

Så, den 2. Desember pakker jeg og Sarah Berg (www.sarahberg.blogg.no, jeg skal linke deg hver gang jeg snakker om deg Sarah, og jeg forventer det samme tilbake!!!) våre shorts og solbriller og flyr avgårde til Australia, nærmere bestemt Sydney. Der skal vi på surfekurs, møte backpackere, bade, feste, ha det gøy og seff blogge masse i fire måneder. SÅ, om du vil lese om våre fabulouse og glamorøse liv down under, foreslår jeg at du gjør om startsiden din til enten min eller Sarah Berg (www.sarahberg.blogg.no) sin blogg. (Helst min, siden bloggen min kommer til å bli kulere enn en bowlingkule ;P )

Cheerio! 

Én kommentar

carina

07.11.2014 kl.18:01

så moro Anna, du kan regne med meg som din faste leser :) og god tur til det store utland, det hørtes jo helt fantastisk ut :)

09.11.2014 kl.12:28

Kul, men jag kan inte læsa på vænster sida. Vet t.ex. att jag skrev Kul, først, men detta ser jag inte

Skriv en ny kommentarFølg meg på min reise til verdens kuleste by!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits